Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J37i20r46i 76P10i64l95n50y

27. 2. 2021 9:45

Totální zákaz vycházení by Vás zabil do týdne. Zkuste si to. Pak nám pošlete parte.

6 0
možnosti
PN

Mate pravdu, pokud by doslo k izoloaci lidi od sebe na par tydnu, tak by COVID zmizel. Jenomze se to melo udelat hned na zacatku a ne protahovat ruzne lockdowny takovou dobu. Takze je to ted nerealne a ostatni zeme take cekaji na zazrak, ze to nejak dopadne a tim padem se urcite nedomluvi.

Ty obchody otevrene jen hodiny jsou spatne, v Cine byly otevrene cely den, ale lidi (jeden za rodinu) mohl nakupovat 2 hodiny trikrat do tydne tydne a podle cisla na obcance mel vyhrazenou dobu.

Tech poznamek dole si nevsimejte, lide co je pisi jsou jakou jedna moje znama, sice nepremysli, ale hlavne ze se vyjadruji. Izolaci lidi od sebe WHO odstranila nevymytitelne nestovice a da se tak odstranit v podstate kazda nemoc, kdyz se ji tvrde prerusi retezec prenosu.

0 0
možnosti
VD

Pokud jste to myslela jako ironii, připomínám, že ta ironie by měla být rozpoznatelná. Zatím u mne převažuje dojem, že to myslíte vážně - v tom případě to už raději dále nekomentuji...

12 0
možnosti
PN

Ono nein co komentovat, je to jediny zpuusob, jak se zbavit nakazlive nemoci. Evidentne tomu nerozumite, pokud k zakazu vychazeni nedojde, COVIDu se nezbavime. K tomu zakazu ale nedojde, takze je to akademicka debata. Hezky den.

0 0
možnosti
Foto

A mokrý hadr na čelo už jste zkoušela?

7 0
možnosti
JB

To je myšleno vážně nebo se jedná o nějaký druh humoru?

8 0
možnosti
MM

Mě to přijde, pane Bárto, jako pokus o vtip. Vtipné to ale není.

4 0
možnosti
Foto

Ňák mi ty měsíce neštymujou, ale mé nepochopení nesmí zabránit izolaci celého lidstva...... Určitě to pochopí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 469x
"Čím těžší je práce, které ve jménu lásky věnuješ své síly, tím je tvé nadšení větší. Čím víc dáváš, tím se stáváš větším." Antoine de Saint-Exupéry

Seznam rubrik